A Simple Key For nekretnine istra Unveiled

Wiki Article

Srednja klasa, koja pruža potražnju za nekretninama u Istanbulu, je forty% od 15,5 miliona stanovnika. Zahvaljujući tome, stanove za prodaju u Istanbulu možete povoljno kupiti i zaraditi preprodajući ih na sekundarnom tržištu ili u iznajmljivanju.

Stancija na osami, idealno za investiranje u luksuznu vilu za odmor, u seoski turizam, OPG ili manje turističko naselje/camp

PAŽNJA! U tijeku su pokušaji prijevara putem e-maila. Nemoj odgovarati na e-mailove koji ti stižu s nepoznate adrese niti slati svoje podatke koje te traže. Saznaj više

Čitaj više Mi smo tu da Vam pomognemo! Ako ste kupili građevno zemljište za izgradnju doma, investiciju ili nekretninu koja treba renovaciju nudimo Vam pomoć profesionalaca pri savjetovanju, ishodovanju dozvola, izradi nacrta, izgradnji…

Čitaj više Agenti Broker nekretnina Broker agencija za nekretnine posvećena je pomaganju kupcima i prodavačima nekretnina ili investicija u svim potrebnim koracima kupnje i prodaje nekretnina u Hrvatskoj. U našoj…

Vila je koncipirana kao dvoetažni prostor P+1 čije su etaže međusobno povezane unutarnjim stepeništem.

Istra Moreover Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Slažem se

Kvintet je tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama koja vam može ponuditi profesionalnu uslugu bilo da kupujete ili prodajete nekretninu.

Sva infrastrukturalna instalacija je smještena u tzv. energetski prsten oko zgrada, dok se elektro, strojarska instalacija grijanja ,hlađenja te informatičke mreže nalaze ispod krovova. Sve to polučilo je energetski razred „A“ klase i dobivanje prestižne nagrade za arhitekturu (2014.godini) Kovačić te nominaciju za svjetsku nagradu Mies van der Rohe.

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani.

Terram nekretnine Istra posreduje u kupnji i prodaji nekretnina, prezentira nekretnine na Internetu i u medijima, organizira njihove razglede za potencijalne kupce, savjetuju vas o najboljoj praksi i uvjetima za kupoprodaju nekretnina.

Ukoliko kupujete nekretninu na području Hrvatske ili Slovenije, pomoći ćemo Vam i zastupati Vaše interese prilikom odabira i kupovine ili prodaje željene nekretnine. Uz našu agenciju imaćete punu pravnu pomoć od prvog koraka, uz mogućnost angažovanja naše agencije u pratnji u vašem razgledanju traženih nekretnina na terenu, do poslednjeg koraka, odnosno našeg prisustva zaključenju kupoprodajnog ugovora u napred navedenim državama.

Agencija Kvintet Vam bo pomagala pri odločitvi o nakupu ali prodaji nepremič9, za vas bomo pravno varno in strokovno opravili popoln postopek prenosa lastništva nepremič9 get more info na Hrvaškem, tako vam bomo prihranili čas in morebitne nevšečnosti.

Kod gradnje: • Posredujemo kod projektiranja i arhitektonskih usluga, Posredujemo kod parcelacije i svih gemetarskih usluga za ucrtavanje gradilišta izgrade, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje lokacijske dozvole, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje građevinske dozvole, Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za dobivanje uporabne dozvole, Ugovoranje priključaka struje, vode, kanalizacije za potrebe nove građevine.

Prodaja luksuznih nekretnina Luksuzne nekretnine - prodaja luksuznih nekretnina u Hrvatskoj. Oglasi za prodaju luksuznih kuća, vila i stanova sa slikama i cijenama.

Report this wiki page